Stallrosen

Direktlänk till inlägg 19 april 2012

Hade inte en aning omm....

Av Kerstin - 19 april 2012 08:50

... Att jag fortfarande kunde bli SÅ nervös!! Tur i oturen eller vad man nu ska säga, så är det en gammal bekant som ska visa hästen och vara med när jag rider. Hästen är inte riktigt igång och inte jag heller så det är väl kanske också bra. Några långa timmar kvar innan det är dax, har fullt schå att få i mig frukosten, antar att jag knappast får i mig något mer idag...

Jag var alltså nervös när jag skulle upp och hämta lilla Sockertoppen Hulda och likaså Fröken Zabina hos Jennifer, men då skulle jag ju inte ens rida, så ni kan ju tänka er hur jag är nu! Kan ju meddela att jag redan varit på toa 4 gånger!!   Vill ju så gärna att allt ska stämma. Måste komma ihåg att andas under dagen... Att rensa mina tankar och bara vara här och nu. Phu!!


Var på ett intressant föredrag igår om Huntingtons sjukdom, fruktansvärd sjukdom, intressant föredrag. En fantastisk människa som höll i det, levde för det hon jobbade med.

Var även på skolan ang sonen. De har gjort lite tester, jag tycker han har det lite för jobbigt med läsningen, han kan, men blir trött fort, så nu har det varit en utredning. Mycket riktigt så hade han mycket bra förståelse mm för ord mm, men var långsam i sin läsning. Vi har fått remiss till ögon och nu har han även fått lite special träning vilket har gett mycket bra resultat i läshastigheten. Det känns ju bra. Måste ju vara så frustrerande när man kan och förstår, men inte orkar läsa fort, kan ju vara någon liten översynthet eller något annat med ögats muskel som gör att han blir så trött. Själv älskar jag ju ord, både att läsa och att skriva (om någon missat det...  ). Och har väldigt lätt för det, samt är ganska snabb att läsa, vilket gör allt lättare. 

Nej, nu ska mina skakande ben ta sig ut på en tur i skogen med hundarna, sedan blir det lite ponny jobb innan barnen kommer hem.

Håll tummarna att jag inte trillar av och att jag får godkänt!!

Kerstin

 
 
Ingen bild

Sandra

19 april 2012 09:21

Lycka till idag och hoppas att det känns rätt! =)
För som jag sa till min syster, känns det bara nästan rätt så är det inte hästen för dig! Oavsett hur söt, lugn eller gullig den är.
Det måste klicka 100%
Kram och ha en bra dag :)

Kerstin

19 april 2012 09:47

Ska komma ihåg det! :)

 
Ingen bild

Caroline

19 april 2012 10:01

VAD KUL =) Hoppas det går bra med provridningen.

 
Cia

Cia

19 april 2012 10:35

Lycka till, gå på magkänslan när allt annat stämmer....
Dvs frisk, trevlig och väluppfostrad häst.
Be att få komma och prova flera gånger om det känns riktigt.
Man vill ju gärna se hur hästen uppför sig i lite olika moment och omgivningar - så rid ut.

sa dressyrkärringen :-)

http://bjorkhaga.bloggplatsen.se

 
Nina

Nina

19 april 2012 10:40

Vad spännande att det redan är dags. Vilken av de tre hästarna är det här då? Sagohästen? Jag ser fram emot att få läsa i kväll (?) hur det har gått för dig. Naturligtvis håller jag tummarna allt vad jag kan, att det går bra.

http://stallskogalund.blogg.se

 
Anneli Johansson - bloggtävling hos mig

Anneli Johansson - bloggtävling hos mig

19 april 2012 11:54

:) haha härligt att man kan va nervös ibland ;)
Hoppas de går bra

http://www.stallekekullen.blogg.se

 
Emma

Emma

19 april 2012 13:58

Åh vad kul med provridning, det kommer säkert att gå bra! ;) Känner igen känslan själv, när man verkligen vill att allt ska passa.
Sv. Jag har åtta och en halv häst just nu... Men det är ju en hel del förändringar på gång som ännu inte gått i lås... Så det lutar åt att jag kommer att ha sex hästar när det är klart! ;) Sen hur länge det håller i sig vet man aldrig, så lite häst var det många år sedan jag hade! :)

http://www.stallpäärni.se

 
Anna

Anna

19 april 2012 18:59

Håller tummarna att provridningen gick bra för dig!!!

Jag känner en som hade Huntingtons (dansarsjuka) på 80-talet. Det är ingen rolig sjukdom:(

Mvh Anna & Tabsaco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 1 februari 2020 13:44

Ja, som rubriken säger så börjar jag fundera om jag är det och alltid varit det. Kan liksom inte tacka nej till jobb utan att må dåligt, få lite ångest. Samtidigt så får jag lite ångest över att jag inte är hemma med barnen, som visserligen är stora ...

Av Kerstin - 29 januari 2020 12:40


Efter att ha tittat igenom ett antal inlägg från folk som vill bli medryttare så funderar jag allt mer på varför de inte väljer att skaffa egen häst. De har oftast en lång önske (krav) lista på hur hästen ska vara och vad de ska få göra med hästen, v...

Av Kerstin - 18 januari 2020 15:23


Tiden, den tiden. Ibland rusar den iväg och man kan inte förstå var den tog vägen eller hur den kunde å så fort. Ibland går det sakta, så sakta, som om någon limmat fast visaren på klockan. I april 2019 så bestlutades att vi skulle bli med stor häst ...

Av Kerstin - 4 januari 2020 14:05


Jag tillhör den där gruppen med människor som alltid försöker vara snäll, ställa upp för andra, fixa och dona för att allt ska lösas på bästa sätt, inga krav på att andra på något sätt ska betala tillbaka det, bara alla är nöjda så är jag också nöjd ...

Av Kerstin - 3 januari 2020 15:06

Om det var halvtid i förra inlägget så borde det ju vara heltid i detta. Ett år är avslutat oh vi har tagit tre kliv in i nästa decennium. Jag antar att detta år och decennium kommer att innehålla skratt, tårar, frustration och allt annat som de övri...

Presentation


Livet går i vågor, upp ibland, ner ibland, men även i de brantaste nedförsbackarna så finns det någon liten sak som händer till det positiva. Det är just de sakerna jag ska försöka förmedla, de underbara sakerna som händer runt mig och får mig att må bra.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar

Översätt bloggen

Blogglovin

bloglovin

Skapa flashcards